Kidszoo exclusief afhuren voor jouw speciale gelegenheid!

Avontuur en plezier voor onvergetelijke schoolreisjes!

Vier je schoolreisje bij KidsZoo

Bij KidsZoo begrijpen we dat schoolreisjes speciaal moeten zijn, vol spanning, lachen en ontdekkingen. Daarom nodigen we scholen uit om de magie van KidsZoo te ervaren.

Stimulerende speelomgeving

 

Laat de leerlingen hun fantasie de vrije loop laten in onze kleurrijke speelzones, waar elk hoekje een nieuw avontuur verbergt. Van glijbanen tot klimtoestellen, KidsZoo biedt een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen ravotten, hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd sociale vaardigheden ontwikkelen.

Veiligheid boven alles

 

Bij KidsZoo staat veiligheid voorop, en onze speelzones zijn ontworpen om leuke uitdagingen te bieden die passen bij verschillende leeftijdsgroepen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat elk schoolreisje bij KidsZoo een geweldige ervaring wordt.

Waar wacht je nog op?

 

Maak van jullie schoolreisje een dag vol vreugde en ontdekkingen bij KidsZoo! Neem contact met ons op om uw bezoek te plannen en samen een programma op maat te maken dat perfect aansluit bij de behoeften van uw leerlingen. Bij KidsZoo wacht een wereld van avontuur, spel en lachende gezichten op uw school!

Kies voor fun, kies voor KidsZoo. 

Mail charlotte@kidszoo.nl voor een vrijblijvende offerte. We bespreken al je wensen en komen met een passend voorstel.