Kidszoo exclusief afhuren voor jouw speciale gelegenheid!

Exclusieve afhuur van KidsZoo voor jouw speciale gelegenheid!

Afhuren buiten openingstijden

Bij KidsZoo in Noordwijkerhout maken we het mogelijk om de betovering van onze indoorspeeltuin exclusief voor jou en je gezelschap te ervaren. Of je nu een familiefeest, een groot verjaardagsfeest, een workshop of een cursus organiseert, KidsZoo staat helemaal tot jouw beschikking buiten onze reguliere openingstijden.

Waar plezier en privacy samenkomen

 

Geniet van ongestoord plezier in onze speeltuin, omringd door vrienden en familie. of je nu een themafeest organiseert of gewoon wilt genieten van quality time met dierbaren, KidsZoo biedt de perfecte setting.

Flexibiliteit in inrichting

 

Pas de ruimte aan naar jouw wensen! Van feestelijke versieringen tot specifieke opstellingen voor workshops, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw ideeën.

Professionele ondersteuning

 

Ons ervaren personeel staat tot je beschikking om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van het regelen van activiteiten tot het verzorgen van catering, wij nemen de zorgen uit handen zodat jij volop kunt genieten.

Perfect voor elke gelegenheid

 

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of een (zakelijke) workshop, KidsZoo biedt de ideale setting voor elke gelegenheid. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij maken het werkelijkheid.

Kies voor exclusiviteit, kies voor KidsZoo. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het afhuren van onze indoorspeeltuin buiten de reguliere openingstijden. Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

 

Ervaar de magie van KidsZoo exclusief voor jou – waar plezier en exclusiviteit samenkomen!

 

Mail charlotte@kidszoo.nl voor een vrijblijvende offerte. We bespreken al je wensen en komen met een passend voorstel.