Vacatures - Horecamedewerker - KidsZoo

Horecamedewerker

Allround horecamedewerker KidsZoo.

Houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het leuk om een praatje te maken met onze gasten? En geeft het je een kick als gasten het helemaal naar hun zin hebben en dit terugkoppelen aan je? Dan zijn wij op zoek naar jou!

KidsZoo is een compleet vernieuwde indoorspeeltuin, gelegen in de bollenstreek. De uitspraak ‘Klant is koning’ is op ons lijf geschreven. Van binnenkomst tot vertrek willen wij voor elke bezoeker de optimale ervaring creëren. Wij ontzorgen gasten graag. Dit kunnen wij niet alleen en hier hebben wij jou voor nodig. Bij ons maak jij het verschil! Niet alleen, maar samen met je collega’s. KidsZoo beschikt over een dynamisch, jong, gezellig en flexibel team. Een fijne samenwerking staat dan ook voorop bij ons. Met de hulp van onze collega’s ken jij binnen no time de plattegrond uit je hoofd en weet je alles te vinden in de kassa.

Wij vinden het belangrijk dat je sociaal bent, echt van aanpakken weet, niet vies bent van een paar duizend stappen extra op je stappenteller en voldoening haalt uit positieve reacties van gasten. Bestellingen opnemen (zowel aan de kassa als op de iPad aan tafel), klaarmaken en uitserveren behoort tot jouw takenpakket. Ook leer je bij ons serveren, balanceren en obstakels ontwijken tegelijk. Denk hierbij aan rondslingerende jassen en schoenen van kids die zo snel mogelijk de speeltoestellen inrennen als ze binnenkomen.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatie naar ilonka@kidszoo.nl.